12
09
2008
--

Lángokban a két nagyváros II.

A tüntetés-sorozat negyedik napjához érkeztünk. Ma országos gyásznapot tartanak a görögök az elhunyt 15 éves Alexandros Andreas Grigoropoulos emlékére. Természetesen emellett tüntetők egy csoportja folyamatosan harcol illetve macska-egér játékot játszik a rendőrökkel. Athénban és Szalonikiben is hasonló a helyzet. Szalonikiben már 11-12 között gyülekezett a tömeg a Kamaránál és hasonlóan a tegnapi naphoz a délután folyamán komoly összetűzésre lehet számítani a tüntetők és a rendőrök között. Az eseményeket továbbra is itt lehet nyomon követni:

http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t&lsc=1.

Továbbra se tudni egyébként, hogy meddig fog elhúzodni, de az biztos, hogy most nem sokan törődnek a karácsony közeledésével...

Aki nem a tüntetéseken van, az inkább otthon ülve (főleg az idősebbek) követi az eseményeket a délután folyamán, ellenben reggel meg délelőtt ameddig nem történik semmi említésre méltó, olyan Szaloniki városa mintha nem történt volna semmi.

A nap képe

A kép forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://salonica.blog.hu/api/trackback/id/tr47813100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sablonért köszönet: Blog.hu Sablonok