12
08
2008
--

Élő felvételek az eseményekről

Ha élőben szeretnéd nézni, hogy éppen mi történik Görögország különböző városaiban (köztük Szalonikiben) kattints  az alábbi linkre: http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t&lsc=1.

Egyre jobban kezdenek elfajulni a dolgok (főleg Szalonikiben). Az már biztos, hogy szerdáig nem lesz tanítás az iskolákban illetve az egyetemeken, illetve lehet addig el fog húzodni ez, amíg ki nem derül, hogy pontosan mi is történt Szombaton este, miért kellett meghalnia Alexandros Andreas Grigoropoulos-nak.

Az elmúlt pár nap eseményei képekben videóba ágyazva:

 

Ma történt:

Egy rendőr brutálisan rátámadt egy 13 éves lányra, itt Szalonikiben, egy másik rendőr sietett a lány védelmére (amint felkerül a netre a felvétel, azonnal fríssíteni fogom a bejegyzést). A görög csatornák mindegyike ezt a felvételt játsza 20 percenként és a riporterek Magyarországgal ellentétben nem semlegesen közlik az információt (illetve elhallgatják), inkább mondhatni buzdítják a népet, hogy tessék nézni mik történnek itten (ezt nem hagyhatjuk)... (Egy másik példa 10 rendőr lefog egy tüntetőt, egyből megemelkedik a riporterek hangja.) Ezeket a belinkelt linken keresztül bárki tapasztalhatja ha nézi

A közvélemény egyértelműen a diákok mellett foglal állást (meg is lepne ha a demokrácia őshazájában ez nem így lenne), leszámítva a bolttulajdonosokat, akik egyelőre nem tudják mihez fognak kezdeni...

A bejegyzés trackback címe:

https://salonica.blog.hu/api/trackback/id/tr83811822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sablonért köszönet: Blog.hu Sablonok